۹ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۱۴

عارف:

پارک علم و فناوری قم نیازمند فضای مناسب است

پارک علم و فناوری قم نیازمند فضای مناسب است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس پارک علم و فناوری استان قم، یکی از نیاز‌های مجموعه پارک علم و فناوری قم را احتیاج به فضای مناسب عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید هاشم عارف ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری قم بیان کرد: پارک علم و فناوری نهادی بین دانشگاه و صنعت است که از طرح ها و ایده‌های فناورانه حمایت می‌کند تا به تجاری سازی و تولید انبوه برسد.

وی گفت: پارک علم و فناوری از ابتدا با موانع و مشکلاتی مواجه بوده است و این فضای فیزیکی شایسته این پارک علم و فناوری نیست.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم ادامه داد: متاسفانه این فضای فیزیکی کم از مقدورات استان بوده است که امیدواریم با مساعدت استانداری وضعیت بهبود یابد.

وی بیان کرد: متاسفانه در بحث عمرانی حمایت چندانی از پارک علم و فناوری نشده است که امیدواریم سال آینده این مشکل حل شود.

عارف گفت: یکی از نیاز‌های مجموعه پارک علم و فناوری استان فضای مناسب است و دوم اینکه متاسفانه فضایی که اکنون در اختیار پارک علم و فناوری است در تملک پارک نیست.

وی بیان کرد: در این مجموعه به علوم انسانی توجه ویژه‌ای شده است و در بیش از 18 هسته فناورانه در این حوزه مستقر شده‌اند و مورد حمایت‌های اولیه قرار گرفته‌اند اما تسهیلات مالی دریافت نکرده‌اند.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم گفت: تامین منابع برای حمایت از واحدهای فناور مانند صندوق استان قم یکی از ابزارهای کمکی برای شرکت‌ها است تا بتوان به تجاری سازی رونق بخشید.

 

کد مطلب 2205554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha